He aha ka mea e pono e makaʻala i ka wā e hoʻokomo ai i ka pou monitor?

kia kia kiahe mea maʻamau i ke ola o kēlā me kēia lā.Hiki iā ia ke hoʻoponopono i nā lako nānā a hoʻonui i ka laulā nānā.He aha ka mea e hoʻolohe ai i ka hoʻokomo ʻana i nā pou kiaʻi i nā papahana nāwaliwali o kēia manawa?E hāʻawi aku ka mea hana pole kiaʻi Qixiang iā ʻoe i kahi wehewehe pōkole.

kia kiai

1. Pono e ho'opa'a 'ia ka hīna'i kila kumu

E hōʻoia i ka pae o ka mokulele o ka hale hao hao, ʻo ia hoʻi, e ana me ka lula pae ma ka ʻaoʻao kūpaʻa o ka hale hoʻokumu, a e nānā pono i ka ʻōpū o ka ea i waenakonu.ʻO ka palahalaha o ka ili hoʻoheheʻe ʻia o ka pole kiaʻi kumu ma lalo o 5 mm / m, a ʻo ke kiʻekiʻe o nā ʻāpana i hoʻokomo ʻia o ka pou kūpaʻa e mālama ʻia i ka hiki.

2. Pono e hoʻopaʻa ʻia ka nozzle i hoʻokomo mua ʻia me ka pepa plastik a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe ma mua

ʻO ka hana ʻana pēlā hiki ke pale aku i ke komo ʻana o ke koneki i loko o ka paipu i hoʻopili ʻia a hoʻopaʻa ʻia ka paipu i hoʻopili ʻia;ma hope o ka nininiʻiaʻana o ke kumu, pono ka 5 mm a 10 mm ke kiʻekiʻe ma mua o ka honua;pono e ho'ōla 'ia ke ko'iko'i no kekahi manawa e hō'oia ai e hiki i ka 'oihana ke hiki i kekahi ikaika ho'okomo.

3. ʻO ke kaula ma luna o ka ʻili o ka heleuma o ka ʻāpana i hoʻokomo ʻia ua ʻōwili maikaʻi ʻia i mea e pale ai i ka pōʻino o ke kaula.

E like me ke kiʻi hoʻokomo ʻana o nā ʻāpana i hoʻopili ʻia, e kau pono i nā ʻāpana i hoʻopili ʻia o ke koʻokoʻo kiaʻi, a e hōʻoia i ka hoʻonui ʻia ʻana o ka ʻaoʻao o ka lima e kū pololei i ke ala kaʻa a hale paha.

4. Pono e ho'ohana i ka pipili C25

Ke kau ʻia ka pou kiaʻi ma ke alanui o ke kūlanakauhale, ʻo ka ʻāpana i hoʻohana ʻia no nā ʻāpana i hoʻopili ʻia ʻo C25 concrete, i ʻoi aku ka maikaʻi o ke kū ʻana o ka makani o ka pou kiaʻi.

5. Pono e hoʻolako i kahi alakaʻi honua

Pono e hoʻokomo i kahi alakaʻi honua i ka wā e kau ai i kahi kia kiaʻi, a pono e kau ʻia ke alakaʻi honua i ka lepo.

6. Paʻa flange

Inā ʻaʻole i hoʻopaʻa pono ʻia ka flange o ka pou kiaʻi, e pōʻino maʻalahi ia.I ka wā o ka hoʻouka ʻana, pono e hoʻopaʻa ʻia ka flange e like me ke kiʻi hoʻonohonoho.

7. Kāohi i ka wai kū

ʻOi aku ka kiʻekiʻe o ka ʻili o ka pahu kiaʻi ma mua o ka lepo, i mea e pale ai i ka hōʻiliʻili wai i nā lā ua.

8. E hoʻonohonoho pono i ka puka lima

Ke ʻoi aku ka lōʻihi o ka uwea o ka pou kiaʻi ma mua o 50 mika, pono e hoʻokomo ʻia kahi puka lima.Pono e uhi ʻia nā paia ʻehā o ka puka lima me ka pahū sima i mea e pale ai i ka pōʻino o ka hāʻule ʻana.

Inā makemake ʻoe i ka pole kiaʻi, hoʻokipa e hoʻokaʻaʻike i ka mea hana pole monitor Qixiang iheluhelu hou.


Ka manawa hoʻouna: Mei-26-2023