Pehea ʻoe e hana ai i ka pale hoʻomalu lehulehu?

Nā pale hoʻomalu lehulehuhe mea hana koʻikoʻi i ka hoʻokele ʻana i nā hui nui, nā hanana, a me nā wahi ākea.He kuleana koʻikoʻi lākou i ka mālama ʻana i ka palekana o ka poʻe i hele mai a me nā mea hoʻonohonoho.Ke hana nei kēia mau pale ma ke ʻano he mea hoʻokaʻawale kino, alakaʻi i ka holo ʻana o nā kānaka, pale i ka nui o ka lehulehu, a mālama i ka hoʻonohonoho.

ʻAke Kāohi ʻAha

Ke kaʻina hana ʻana o ka lehulehu kaohi

1. ʻO nā paipu metala a PVC paha: ʻO kēia ke kumu nui o ka pale.ʻOi aku ka ikaika a ʻoi aku ka lōʻihi o nā paipu metala, ʻoiai ʻo nā paipu PVC he māmā a maʻalahi hoʻi ke mālama.

2. Nā mea hoʻohui: ʻO kēia nā mea e hui pū ai i nā paipu metala a i ʻole PVC e hana i nā hale pale.Ma muli o kāu hoʻolālā, hiki i nā mea hoʻohui ke kuʻekuʻe, ʻano T, a pololei paha.

3. Nā panela lalo a i ʻole nā ​​wāwae: ʻO kēia ka mea e hoʻokūpaʻa ai i ke ala kiaʻi a mālama ʻole ʻia mai ka hili ʻana.Hiki ke hana ʻia nā papa lalo me ka metala a i ʻole ka plastik hana kaumaha.

4. ʻO nā paʻi paʻa a i ʻole nā ​​makau: ʻAe kēia i nā mea pale e hoʻopili ʻia kekahi i kekahi e hana i kahi laina mau.

Nā ʻanuʻu hana ʻākeʻakeʻa lehulehu

1. E ana a oki i ka paipu a paipu paha: e koho i ke kiekie a me ka laula o ke keakea e pono ai, alaila, oki i ka paipu metala a i ole paipu PVC e like me ia.E hoʻohana i ka ʻike a i ʻole ka ʻoki paipu no nā ʻoki maʻemaʻe a pololei.

2. Hoʻohui i nā paipu a i ʻole nā ​​paipu: E hōʻuluʻulu i ke ʻano o ka pale ma ka hoʻopili ʻana i nā paipu i ʻoki ʻia a i ʻole nā ​​paipu me nā mea hoʻohui.Hiki ke hoʻokomo i nā mea hoʻohui i loko o nā puka i loko o nā paipu a i ʻole nā ​​paipu, e paʻa paʻa iā lākou.E hōʻoia i ka paʻa pono o nā hono e pale i ke kaomi o ka lehulehu.

3. E hoʻouka i ka pā kumu a i ʻole nā ​​wāwae: Ma muli o ke ʻano o ka pā kumu a i ʻole nā ​​wāwae i loaʻa iā ʻoe, e hoʻopili paʻa iā lākou i lalo o ke kumu pale.Hāʻawi kēia i ka paʻa a pale i ka pale ʻana mai ka ʻoki ʻana i ka wā e huki ai a huki ʻia.

4. E hoʻohui i nā paʻi hoʻopaʻa a i ʻole nā ​​lou: Inā hoʻolālā ʻoe e hoʻohui i nā mea pilikia he nui, e hoʻopili i nā paʻi paʻa a i ʻole nā ​​lou i kēlā me kēia kihi o kēlā me kēia pale.E ʻae kēia iā ʻoe e hoʻopili maʻalahi iā lākou kekahi i kekahi e hana i hoʻokahi laina mau.

5. Ke koho: Pena a kāhiko paha i ka pale: Inā makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke pena i ka metala a i ʻole nā ​​paipu PVC e hoʻomaikaʻi i ko lākou helehelena a i ʻole e ʻike ʻia.E noʻonoʻo e hoʻohana i nā waihoʻoluʻu ʻālohilohi a i ʻole nā ​​mea hoʻonaninani no ka ʻike maikaʻi ʻana, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka mālamalama.

Ma hope o ka pau ʻana i kēia mau ʻanuʻu, ua mākaukau kāu pale hoʻomalu lehulehu e kau.E kau ma ke kahua ma kahi āu e makemake ai e kuhikuhi i ke kahe o ka lehulehu.E hoʻomanaʻo i ka hoʻonohonoho ʻana i nā pale ma ke ʻano e hoʻonui ai i ka palekana a me ka maikaʻi, e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o nā puka komo, puka a me nā ala i koho ʻia.

I ka hopena, ʻo nā pale hoʻomalu lehulehu he mea hana koʻikoʻi no ka hoʻokele maikaʻi ʻana i ka lehulehu a me ka mālama pono ʻana i nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole.Hiki ke hoʻopilikino ʻia kēia mau mea pale e hoʻokō i kāu mau pono kikoʻī a kōkua i ka mālama ʻana i nā hanana a me nā wahi ākea me ka palekana a hoʻonohonoho ʻia.

Inā makemake ʻoe i nā pale hoʻomalu lehulehu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike aku i ka mea kūʻai aku i ka lehulehu control parrier Qixiangheluhelu hou.


Ka manawa hoʻouna: Iune-16-2023